Bejelentéshorgaszkucko.5mp.eu
Horgászni jó!!!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek


üdvözöllek a horgászos honlapomonn

Ez egy horgászos oldal.Nézz körül bárkit szivesenn várok :):):)

Előfordult már veled is, hogy a horgászat során a kezedbe akadt a horgász horog? Egy mélyen a bőrbe akadt horgász horog elég fájdalmas tud lenni. Főleg, hogy ha a horog szakálla megnehezíti az eltávolítást. Nézzük meg hogyan tudod kiszedni a horgász horgot a kezedből, úgy hogy az a lekevesebb fájdalommal járjon.

1. lépés

Ha van rá lehetőséged, vágd el a horgász horgot a minél közelebb a bőrödhoz. Ha ez nem lehetséges, akkor a legálább a zsinórt vágd le róla.

2. lépés

Tarts azt az újjadat, amelyikben a horog van egy jégkockákkal teli vízbe. Egészen addig áztasd, amíg az újjad érzéketlen lesz. Ha olyan helyre akadt a horgász horog amit nem lehet beáztatni, akkor egy jégkockát nyomj arra a helyre, hogy minél inkább lehűtse.

3. lépés

Fogd meg a horgász horog végét és rántsd ki. Mivel a jég viszonylag érzéketlenné tette a horog környékét, ezért kisebb lesz a fájdalom. Mikor sikeresen megvagy vele akkor ne felejtsd el megfelelően felrtőtleníteni a horgász horog helyét.
Linkek


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!